GOSPODĂRIA

În inima Transilvaniei, păzită de munți, scăldată în dealuri și răsfățată de liniște și frumos, Curtea lui Toader îți oferă ambianța ideală pentru a scrie file din povestea vieții tale.

Arhitectura tradițională specifică zonei se împletește cu designul modern pentru a recrea un spațiu idilic în care orice eveniment, vacanță sau întâlnire devine o experiență demnă de povestit și împărtășit.

La 10 km de Bistrița, în Simionești, Pensiunea Curtea lui Toader oferă oaspeților săi un spațiu generos și funcțional care se poate plia oricărui tip de activitate de business sau recreativă.

Pensiunea pune la dispoziție 6 dormitoare cu baie proprie, zonă de lobby, cameră pentru hobby, bucătărie complet utilată, loc de luat masa, salon elegant, terasă acoperită, foișor, grătar exterior, curte generoasă cu spațiu verde, parcare, grădină, încălzire centrală, wi-fi, televizor.

Pensiunea este ideală pentru organizare de evenimente, relaxare, excursii în natură, vânătoare, photo-hunting sau vizitarea obiectivelor turistice.

Ideală pentru grupuri de 10-15 persoane, Curtea lui Toader este locul unde vei avea parte de o experiență completă și inedită, într-un mediu tradițional de unde nu îți va lipsi modernitatea. Numeroasele oportunități de petrecere a timpului vor completa experiența ta și vor satisface toate pretențiile unei astfel de experiențe.

Te așteptăm cu drag! Ușa noastră este întotdeuna deschisă.

Leave a comment